18.08.2014

Kiitokset tästä suomennoksesta kuuluvat käyttäjälle Ugizawane. Kaikki suomennustyö postauksessa on siis hänen kädenjälkiään. (:



Hevoskeskuksien uudistaminen
18. elokuuta 2014

Pari kuukautta sitten kerroimme hankkeestamme uudistaa hevoskeskuksia. Koska asiat ovat edenneet, on meidän aika kertoa teille joitakin uutisia tästä _suuresta_ hankkeesta.

Miksi uudistaa hevoskeskuksia
Alkajaisiksi huomasimme, että hevoskeskuksia ei ole kehitetty lähes yhdeksään vuoteen howrsen olemassaoloaikana, vaikka myy pelistä on kokenut pienempiä ja suurempia muutoksia.


Ja mikä on voinut tuntua kivalta yhdeksän vuotta sitten, ei välttämättä enää nykyään vaikuta siltä. Online -pelit etenevät nopeasti, erittäin nopeasti ja ollakseni rehellinen, hevoskeskukset ovat hiukan vanhentuneet. Hevoskeskukset tarvitsevat nykyaikaistamista.

Seuraava kysymys oli: mitä voimme tehdä hevoskeskuksilla? Miten voimme tehdä niistä hauskempia, houkuttelevampia ja haastavampia? Kaksi pääsanaa olivat: strategia ja pelaajien vuorovaikutukset.

Haluamme, että hevoskeskukset saavat suuren roolin pelaamisessa, ei vain ominaisuutena lopun päällä, ja joiden vaikutus peliin jää vähäiseksi. Me haluamme strategian olevan sen keskipiste ja pelaajien vuorovaikutus työkaluna huipulle pääsemiseksi.

Miten teemme sen?
Pääakseli tässä projektissa on tuotantoketju. Pohjimmiltaan, sinun hevoskeskuksesi voisi valmistaa tai korjata kaikki resurssit, joita se tarvitsee kehittymiseen (kuten karsinat, suihkut...) ja hevosten tarpeisiin (kuten ruoka, herkut, tarvikkeet).

Perusperiaate on:
-> Korjata ensisijaiset resurssit
-> Muokata sitä tehdäkseen siitä lopputuotteen
-> Käyttää lopputuotetta kehittääksesi hevoskeskustasi, pitää se yksityiskäytössä tai myydä se saadaksesi equuksia.

Lisätäksemme haastetta, jokaisen hevoskeskuksen pitää erikoistua itse valittavaan sijaintiin (metsä, ranta tai vuori.) Jos hevoskeskuksesi on rannalla, saadaksesi puuta, tulee sinun ostaa sitä kaupasta.
Muiden pelaajien toimilla voi olla sivuvaikutusta sinuun. Esimerkiksi: Sinun hevoskeskuksesi on metsässä. Voit pyytää hevoskeskuksesi vuokraajia tekemään sinulle tehtäviä (tehtävät korvaavat ratsastustunnit): esimerkiksi korjata puita metsästä. Vastineeksi, hevosen omistaja saa rahaa ja hevonen taitoja. Puulla voi tehdä jotakin hyödyllistä työpajassasi, kuten valmistaa uuden karsinan. Sinä voit myös myydä ylimääräiset markkinoilla, ja näin vaikuttaa puun hintaan, koska kaikki tuotteet on hinnoiteltu kysynnän ja tarjonnan mukaan (Mitä harvinaisempi ja enemmän tarvittu resurssi on, sitä kalliimpi se on).


Miten me aiomme esitellä ominaisuudet?
Voit kuvitella että näin valtava muutos jo olemassa olevaan ominaisuuteen ei ole helppo nakki.

Joten kaikki eivät tule sivustolle samaan aikaan. Mutta toisaalta, emme halua teidän pakenevan vastakkaiseen suuntaan. Toisaalta, olemme sitä mieltä, että voisi olla hyvä meille kehittäjille, ja pelin suunnittelijoille nukkuakin välillä.

Periaatteessa kaikella, mikä asennetaan verkkoon ennen tuoteketjun saapumista on tarkoitus valmistella sen saapumista (esimerkiksi: muutokset maanviljelyssä, hevosten ruokinnassa) ja kaikki mikä tulee ulos tuoteketjun jälkeen, tulee tarkentamaan ja täydentämään sitä. Esimerkiksi: harkita uudelleen salamarkkinoita tai työhevosten käyttöönottoa.

On melko vaikeaa sanoa kuinka paljon se vie aikaa, mutta voimme antaa teille jo nyt arvion: Se kestää reilut kuusi kuukautta ja tarvitsemme useita kuukausia ennen tuotantoketjun saapumista.

Miten aiomme kommunikoida?
Ensimmäinen vaihe tulee verkkoon syyskuun alussa ja se merkitsee alkua kaikille tuleville vaiheille. Aiomme esitellä erikoissivun, joka on saatavilla pelissä kunnes melkein kaikki hevoskeskuksen muutokset on tehty. Tämä sivu näyttää sinulle:
- Ominaisuudet, jotka tulevat seuraavassa päivityksessä
- Yleiskatsauksen myöhemmin tulossa olevista ominaisuuksista
 On mahdollista keskustella niistä tälle omistetussa aiheessa keskustelupalstalla.

Sillä välin, me esittelemme teille joitakin blogin artikkeleita, käsittelemme herkempiä aiheita (kuten kasvattajien ja hevoskeskuksien vararahastojen yhteen liittämistä) antaaksemme sinulle yksityiskohtaiset selitykset ja rauhoittaaksemme sinua.

Toivomme, että voisimme antaa teille avaimet varautua tähän ja voisitte toivottaa tervetulleeksi uudet ominaisuudet jännityksellä ja ilolla, kun ne saapuvat.


Nähdään pian pelin ensimmäisissä asteilla.

Maïté
Ranskan serverin yhteyspäällikkö

2 kommenttia:

  1. Hienoa että tämä tuli vihdoin tänne blogiin, seuraavaa suomennosta jo odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon tietoa seuraavasta postauksesta löytyy jo Ugizawanen blogista. =)
      - Luna

      Poista