16.12.2013

Uudet peitevärit sekä varusteet saapuvat.


Viimeksi kerroimme, kuinka meillä on muitakin suunnitelmia kuin eloisampi hevosten oma sivu, tarjotaksemme teille enemmän mielenkiintoa sekä reaalisuutta peliin. Tässä ne nyt ovat!

Parannellut ulkomuodot
Muistatko muutama kuukausi sitten tehdyn kyselyn hevosten ulkomuodoista? Tulos ei tullut yllätyksenä; valtaosa pelaajista haluaisi nähdä Hevosparaati-tapahtumassa esiintyneet peitevärin nykyisten sijaan. Parasta aikaa työstämme noita uudenlaisia ulkomuotoja hevosille, jotta ne olisivat realistisempia sekä enemmän rotuaan muistuttavia. Ja toivottavasti ymmärrätte, tämä on pitkä prosessi, sillä meillä on muutama sata peiteväriä työstettävissämme! Arvaamme, että haluaisit hieman esimakua tulevasta, eikös? Vilakisehan alla olevaa kuvaa.

(Peitevärit nähtävillä Howrsen blogissa, alkuperäiseen postaukseen linkki tässä lauseessa.)

Varusteet muuttuvat
Lisää realismia on myös luvassa, sillä aiomme tuoda mukaan lisää varusteita; satulahuovan, korvahupun sekä pintelit. Nämä toisivat monipuolisuutta peliin ja jokaista näistä uusista tuotteista tulee olemaan muutamissa eri väreissä sekä kuvioissa. Näin sinulla tulee olemaan useita vaihtoehtoja hevosesi mukauttamisessa ja tehdä siitä omanlaisensa!

Satulahuopa tulee olemaan pakollisena varusteena kilpailuissa suitsien ja satulan lisäksi. Kuitenkin korvahuppu sekä pintelit ovat vapaavalintaisia, jotta sinun ei tarvitse ostaa suurta määrää varusteita jokaiselle hevosellesi.
Enää ei tarvitse antaa hevosenkenkiä. Kerta kenkiä ei ole madollista personoida muiden tavoin, ei niitä ole näinollen tarvetta laittaa näkyviin. Olemme kuitenkin päättäneet, että kengät tulevat hevoskeskuksista bonuksena, tehden kengittäjän työstä tärkeämpää. Katso kuitenkin, ettet hävitä mitään; tulet saamaan ajallaan korvauksen omistamistasi hevosenkengistä.

Kuten nykyisistäkin varusteista, tulee hevosesi saamaan bonuksia uusista vetimistään. Suunnittelemme myös varusteista saatavien bonuspisteiden uudelleenjärjestelyä, jotta niitä tulisi tasapuolisesti kaikkiin kuuteen taitoon. Näin pyritään siihen, ettei yksi kilpailulaji vetäisi toisia enempää osallistujia.
Ja mikä parempaa, jos hevosellasi on yhtenevänväriset pintelit, korvahuppu sekä satulahuopa, saa hevonen ylimääräisen bonuspisteen. Yritä kehitellä parhain väriyhdistelmä saadaksesi suuret kilpailubonukset sekä pelin parhaimman näköinen hevonen!

Varusteet hevosesi päällä
Vielä pisteenä i:n päällä on se, että varusteet tulevät näkymään hevosesi yllä, ihan kuin viime kesänä olleessa Hevosparaati-tapahtumassa.
Kuvittele: kuin aidot hevoset yllään itsepersonoimasi varusteet laajassa ja kauniissa maisemassa! Tuntuu kuin ne olisivat eläviä.
Enää ei tarvitse vain haaveilla, tältä tulevaisuus näyttää:

(Kuva nähtävillä Howrsen blogissa, alkuperäiseen postaukseen linkki tässä lauseessa.)

Tietenkään emme voi lisätä varusteita näkyville hevosille, joilla on erikoislaatuinen peiteväri (ylimaalsiet sekä kultaisen omenan omaavat hevosen näin esimerkiksi). Kehittelemme kuitenkin jotakin osoittaaksemme näidenkin hevosten varusteet.

Toivottavasti työstämämme ominaisuudet ovat teille mieluisia. Voit vapaasti jättää ajatuksesi näistä kommenttina alas.

Pamela,
Pelin suunnittelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti