21.1.2014

Katsaus hevoskeskuksiin


Kuten voit varmasti muistaa, muutama kuukausi sitten kysyimme teiltä uusia ideoita hevoskeskuksien suhteen. Suunnitelmissamme onkin parannella tätä pelin osa-aluetta. Tosiaankaan, keskuksille ei  ole julkaistu uudistuksia aikoihin, mitä ne tarvitsevat! Joten tästä näet uudistukset sekä parannukset, joitka haluaisimme julkaista tulevina kuukausina:

Päivitystä keskuksen sivuille
Monet teistä ovatkin jo kyselleet muutoksia keskuksen hallinnan sivuille. Aiommekin muokkailla eri sivuje käyttötapoja, kuten sivuja joissa hallinnoit karsinoita tai niittyjä. Hevoskeskuksen ylläpitämisestä tulee siis käytännöllisempää!

Työpaikkojen poistuminen
Työntekijöiden palkkaaminen keskukseesi voi olla hankalaa; työtarjouksia on useimmiten enemmän kuin työtä hakevia pelaajia. Työntekijät sekä erityisesti määräaikaiset työläiset voivat olla liian kalliita aloittelevalle keskukselle, jolla ei vielä ole suuria ja viljavia niittyjä kasvien viljelyyn. Muutenkaan työpaikan omistaminen ei ole kovin kummoista, sillä tienaat enemmän hevosillasi kuin työlläsi. Olemme näinollen päättäneet poistaa työnteon. Kuitenkin keskuksilla on mahdollista tarjota hevosenkenkä-, satula- ja suitsibonuksia tekemällä ne itse tai ostamalla ja asentamalla suihkun tapaan karsinaan.

Ranta, metsikkö ja vuoristo
Hevoskeskuksilla tulee myös olemaan oma sijaintinsa. Tämä tarkoittaa sitä, että voit sijoittaa keskuksesi lähelle metsikköä, rantaa tai jopa vuoristolle. Tällä mahdollistamme ratsastuslenkkien parannuksen, jotteivat ne olisi enää yhtä pitkäveteisiä. Ratsastusmahdollisuuksia tulee olemaan kolme nykyisen seitsemän sijaan: maasto-, metsä- sekä rantalenkit. Nii-in, sinun ei tarvitse enää tehdä useita tunnin mittaisia lenkkejä päivässä parantaaksesi hevosesi nopeutta! Yksi pidempi lenkki päivässä tulee riittämään..
Ja kiitos metsikköjen, tulemme luultavammin julkaisemaan työhevosia metsätöitä varten! Olettehan jo pitkään niitä kyselleet.

Uusi talousjärjestelmä
Metsikkö ja vuoristot tulevat tarjoamaan myös muuta mukavaa tullessaan; ne tarjoavat raaka-aineita, jotta voit rakennella itse kaikenlaista ostamisen sijaan. Kuten esimerkiksi hakemalla puita metsästa hevosesi kanssa, jotta pääset valmistamaan niistä puuhaketta tai karsinoita.
Kaikki kaupassa myytävät tuotteet tulevat olemaan pelaajien tekemiä. Näiden esineiden hinta tulee riippumaan myynnistä sekä ostosta. Tämä talousjärjestelmä tulee näinollen täysin riippumaton meistä ja lisää pelaajien välistä vuorovaikutusta. Tämän myös pitäisi tehdä pelistä strategisempi.
Tämän onnistumiseksi meidän on kuitenkin tehtävä muutamia muutoksia pelissä jo oleviin tuotteisiin. Kuten ohra tullaan poistamaan ja yllämainittu puuhake tulee tilalle. Tulette kuitenkin kuulemaan lisää uusista tuotteista sekä tuotannosta seuraavassa julkaisussamme.

Rahastojen yhdistäminen
Olemme päättäneet yhdistää keskuksien esineistön sekä rahaston yhteen kasvatusosiosi kanssa. Enää sinun ei siis tarvitse ostaa tuotteita toiselle ja myydä toiselta. Esimerkiksi voit käyttää hevostesi tuottamia kikkareita suoraan lannoitteena kasveillesi.

Hevosilta enemmän kanssakäymistä keskuksiin
Haluamme keskuksien myös olevan suuremmassa osassa pelin suhteen, joten hevoset tulevat vaikuttamaan yhä enemmän keskukseensa.
Parhaat keskukset tulevat antamaan enemmän energiaa tai moraalia ruokittaessa, juotettaessa tai hoidettaessa tai keskuksen sijainnista riippuen ratsastuslenkit on mahdollista suorittaa loppuun nopeammin.
Ajattelimme myös yhdistää niityllä olon sekä ruokinnan, sillä hevonen saa kummastakin syödäkseen.
Ratsastustunnit tullaan korvaamaan erilaisilla tehtävillä, riippuen hevosesi keskuksesta ja riippuen tehtäväsi valinnasta saat myös palkinnon (equuksia, puuta, tai jotakin muuta...). Tokihan jokainen tehtävä nostaa hevosen kahta parasta taitoa kuten tähänkin asti, ihan kuin tähänkin asti.
Lisätietoja hevosten toimintoja koskeviin muutoksiin saatte seuraavassa julkaisussa, joten pitäkäähän silmällä tätä blogia!

Lisäyksiä salamarkkinoille
Näiden tulevien uudistusten ohella voimme tuoda myös salamarkkinoille lisää tuotteita. Ja ehkäpä niitä on jopa jaossa tulevissa tapahtumissa.

VIP-edut
VIP-tilin tultua emme esitelleet mukana tulevaa etuutta keskukselle. Tämä siksi, ettemme halunneet etuuden muuttuvan turhaksi keskuksien uudistuksen myötä. Kun suunnitteilla olevat parannukset on julkaistu, lupaamme antaa myös VIP-tilin omaaville parannuksia keskuksien suhteen.

Tässä on vasta karkeaa luonnostelua tulevista uudistuksista ja saatte enemmän tietoa asiasta myöhemmin. Halusimme teidän kuitenkin tietävän, että olemme tietoisia kaikista toiveistanne keskuksien suhteen, vaikka vasta nyt kerromme näistä ideoistamme.
Huomatkaahan toki, että nämä ovat vasta suunnitteluvaiheessa olevia ideoita ja ne voivat vielä muuttua. Joten jättäkää ihmeessä kommenttinne ja ehdotuksenne pelaamanne version tapahtumat-foorumille. Näistä voimme saada mahdollisesti uusia ideoita peliä varten.

Pamela,
pelin suunnittelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti