22.8.2013

Blogi howrsesta

Howrse ? . . .
Totta kai olet kuullut siitä. Olet jopa osa sen yli 2 miljoonan ylpeän käyttäjän yhteisöstä.

Joten saatat ihmetellä, "mitä varten tämä blogi on?".

Tämän blogin päätarkoituksena on kertoa kohta kohdalta erilaisista osioista, jotka johtavat pelin uusiin ominaisuuksiin. Jaamme kanssanne kysymykset sekä haasteet, joilla voimme uhallakin ylläpitää pelin vakaana pitkällä aikavälillä nähtynä (miksi ei myös jakaa hieman salaisuuksia, joita emme ole tähän mennessä paljastaneet . . .).
Viimeinkin tämä myös antaa meille mahdollisuuden pohtia tärkeistä pelin kehityksistä kanssanne.

Myönnämme, että olemme olleet hieman vajavaisia viimeaikaisten kommunikaatioidemme kanssa. Tämä blogi on yksi niistä toiminnoista, joita toivomme teille tarjoavamme antaen jokaisen teistä kokea Howrse tavalla, josta pidätte.

Tulemme kirjoittamaan tätä blogia englanniksi, jotta suurin osa voisi lukea sekä ymmärtää tätä. Olisi ollut varsin monimutkaista tehdä Howrsen blogia jokaisella pelin kielellä, mutta voitte vapaasti halutessanne kääntää sen versiosi pelaajille.

Ow :it eri servereiltä, pelin suunnittelijat, kehittäjät, kuvittajat sekä jopa perustajat kyllä lupaavat kertoa lisää pelistä ja kuljettaa syvemmälle tässä yhteisöllisessä seikkailussa, kun aika vain niin sallii.

Tervetuloa Howrseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti